Velkommen på min blog

Hvor har jeg glædet mig til at kunne hilse dig velkommen her i mit lille personlige univers!

Her hvor jeg vil dele indlæg fra min hverdag, mit arbejdsliv og om de emner der interesserer og rører mig. Der kommer til at snige sig alt muligt ind på min blog har jeg på fornemmelsen, men disse emner er alligevel dem det mest kommer til at handle om:

© Udvikling & Bevidsthed

© Fællesskab & Relationer

© Bøger & Kultur

© Bæredygtig livsstil & Helhedstænkning

© Kærlighed & Selvomsorg

Selvom jeg på en måde ville ønske det, så kan jeg jo ikke skrive en bog hver gang jeg har noget på hjertet og her kommer blogmediet altså bare in handy.

Her er så kort fra idè til handling og samme korte afstand mellem dig og mig – og det er jeg vild med. At vi har mulighed for at være i kontakt med hinanden; diskutere, dele åbent og dermed lære mere om noget af det der sikkert både for dig og mig er af det vigtigste i livet.

Men det bliver altså UDEN filtre og quick fixes

Jeg deler gerne ud af mig selv og lægger også billeder op af mig selv og mit liv herinde. Men du finder hverken retoucherede eller tydeligt opsatte billeder på min blog. Eller indlæg om vægttab, quick fixes, urealistiske skønhedsidealer eller glamour.

Jeg skriver heller ikke til dig, som om at der er noget du skal før du lever et fyldestgørende liv eller købe for ikke at sakke bagud eller gøre før du er nok og fuldt ud værdig.

Der er stadig alt for meget af den slags indhold, synes jeg.

Og den stresser os fordi vi den giver os en forhøjet oplevelse af ikke selv at have styr nok på vores liv som det nu engang er. Vi får det som om at vi bare hænger i med fingerspidserne. De fleste af os læser den slags indlæg af frygt for at gå glip af et eller andet, snarere end af glæde over at blive inspireret og løftet.

Jeg vil gøre mig umage for at give dig lyst til at tjekke mine indlæg af lyst, og for at give dine tanker og dine følelser nogle gode input at tygge på – uden at udstikke løsninger, der fjerner dig fra dig selv.

Jeg blogger jo hverken om teknik eller jura, men om ja, livet. Og det har ingen facit. ”Tusinde mennesker, tusinde veje”, som Buddhisterne siger.   

Herinde er alt temmelig meget nede på jorden og upoleret, ligesom mit liv i øvrigt. Men der er højt til loftet, dybde og humor.

Husk at dele og kommentere, alt hvad du har lyst til.

Alt godt til dig. Vi mødes på bloggen.

Kh / Lotus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *