Det udtaler mine kunder

Det siger mine foredrags kunder Hvor er du dog et sødt og klogt menneske. Og jeg får den tanke, at du er et “helt” menneske. Jeg har netop læst det, du har sammenfattet, hvor er det fint. Kort, præcist, smukt, lige til at tage med sig og bruge. TAK igen Lotus.
Hanne Kjærsgaard / Anker Fjord Hospice
Det siger mine foredrags kunder Du er meget autentisk i din fremstilling. Medbringer meget gode og forståelige eksempler.
Feedback fra workshop deltagere / Horsens Hospital
Det siger mine samarbejdspartnere Lotus Turell er en dygtig kommunikator med holdninger, personlig livserfaring og empati – egenskaber, der er vigtige, når man arbejder med socialt udsatte mennesker. Og så er hun selvstændig og idérig, og ikke bange for at arbejde under kaotiske vilkår uden at miste fokus eller humør. Vi er meget glade for samarbejdet med Lotus, uanset om det foregår på scenen eller bag kulisserne.
Mikael Lindholm / Huset Zornig
Bolette har hørt mit foredrag ”Digterens Datter” Da jeg hørte Lotus fortælle om sin barndoms ensomhed, var det som at jeg for første gang, helt ægte, blev mødt og fik spejlet netop den del af mit eget liv. Og jeg er så taknemmelig for, at hun udbreder kendskabet til nød i pæne familier, så bl.a. fagpersoner i dag vil være bedre klædt på til at tolke børnenes tegn.
Bolette
Det siger mine coachees Lotus har en ligeværdig og tillidsskabende tilgang til mine piger. Lotus var en ekstrem god fascilitator til at gøre det naturligt at tale om emner som ofte er svære og tabu agtige. Pigerne fik øjnene op for at de kan handle, at der findes redskaber til at komme videre. De følte efter forløbet at der var direkte afkast, mindre eksamens nervøsitet og bedre til at acceptere sig selv.
Jeanette / mor i en familie jeg har coachet
Det siger mine coachees Hun er sød og imødekommende, og stiller gode spørgsmål. Hun hjælper en til at tænke på ting, man ikke tænkte på uden hendes hjælp. Og hun giver gode opgaver. De udfordringer vi talte om har vi lettere ved at tackle i livet efterfølgende.
Anna 19 år og Mille 19 år
Det siger mine samarbejdspartnere Lotus Turell har arbejdet for den frivillige forening DrugRebels siden 2010, hvor hun har fungeret som foredragsholder, konferencier og coach. Når vi som forening går ud på uddannelsesinstitutioner og holder foredrag om rusmidler, er hun med til at klæde de unge på til at sige nej til stoffer. Lotus formår med sin tilstedeværelse på scenen at møde de unge i øjenhøjde uden fordomme og løftede pegefingre med sit særlige nærvær og engagement. Lotus formår at vække nysgerrighed og skabe interesse hos de unge i salen og håndterer de situationer, der måtte opstå blandt de unge med stor professionalisme Lotus er endvidere en vigtig del af det team, der tager samtalen med de unge efter foredraget og håndterer de udfordringer, de unge måtte komme med. Også her møder Lotus de unge helt i øjenhøjde og med stor rummelighed.”
Caroline Klein / Stifter af Drugrebels