“Velkommen til et blog univers med fortællinger fra den store verden og fra min egen helt nære hverdag. Mine venner kalder mig Lolo, det må du også gerne”

Om mig

Kære dig.
Velkommen herind i mit blog-univers, Lolo. Mine venner kalder mig Lolo. Så det synes jeg også at min blog skal hedde.

For imens min øvrige hjemmeside, giver dig et overblik over mit arbejde og mere professionelle liv, handler den her del om noget andet.
Min blog er et uformelt og ”titelløst” rum, hvor jeg bare er mig selv og skriver ud om det der optager mig, former mig, undrer mig og tilfører mig livsglæde og mening med det hele.
Her kan vi møde hinanden mere som de mennesker vi er – uden de definitioner vi ellers benytter os af. Og du er altid velkommen til at kommentere på mine indlæg eller sende mig spørgsmål. Èn ting jeg elsker er samspil og samskabelse. Så selvom jeg er afsender på bloggen, håber jeg at du vil lade din stemme være hørt også. […]

Fortsæt med læse...

Jeg bor på Østerbro med mine to vidunderlige sønner, Samson og Elio, som jeg føler mig yderst privilegeret at få lov til at være mor for og følges så tæt med gennem livet. Mine venner og relationer betyder alverden for mig, for de er min selvvalgte familie og uundværlige livsledsagere. Jeg har af mange årsager ikke nogen tæt forbindelse til min blodsslægt, så selvfølgelig også derfor er min selvvalgte kreds af mennesker uendeligt vigtig for mig. Ligesom at alt mit arbejde har en rød tråd af aktivistisk virksomhed mod at intet menneske skal stå i verden alene, uanset hvilken krop og kontekst vi er født i..
Jeg har fra jeg var helt lille kradset i overfladen af tilværelsen, villet dybt ind i livet og været enormt nysgerrig på verden omkring mig. Jeg har altid gerne villet videre, men har med årerne og intens personlig udvikling vendt den drivkraft fra bare at spurte lidt forvirret rundt blandt livets mange muligheder, til at gå i dybden med det der virkelig får mig til at vågne inspireret og med en fornemmelse af at kunne udrette noget på mine og andres vegne.Der kommer til at snige sig alt muligt ind på min blog har jeg på fornemmelsen, men disse emner er alligevel dem det mest kommer til at handle om:
Udvikling / Bevidsthed, Fællesskab / Relationer, Bøger og Kultur
,Bæredygtig livsstil / Helhedstænkning og Kærlighed.

Jeg håber at du bliver hængende!
Kærlig hilsen, Lotus.

– Lidt fra hverdagen –

Følg med på Instagram

– Udgivelser –

Hemmeligheder for Pige

 

”I Hemmeligheder for Pige” sætter Lotus Turèll fokus på barnets oplevelse af at vokse op med alkoholproblematikker, der ikke bliver taget hånd om af de voksne, og hvordan det bringer barnet i klemme.

Forfatteren fortæller med udgangspunkt
i sin opvækst og ungdom om sin vej til et helet voksenliv i trivsel. I erfaringsguiden beskriver hun, hvilke senfølger hun har haft gennem livet og om processerne med at komme fri af dem.

Mit liv med døden, af Heidi Von Bülow / Bidragsyder

 

Borgen, 2006

En åben bog – om mødet mellem mennesker af Charlotte Torpegaard.
Pretty Ink, 2008.

Underdanmarks Jægersoldater / Forfatter

 

“En fortælling om 12 danske supermønsterbrydere, skrevet i samarbejde med Lisbeth Zornig”.
Udkommer til efteråret 2015 på Gyldendal.