Jeg er begyndt at føle, at jeg lyver for dem

Brevkassen er åben

Alle svar og spørgsmål offentliggøres i deres helhed på sociale-rettigheder.dk, hvor du også kan læse hvordan du selv kan sende mig dit spørgsmål eller dilemma.
Her er et uddrag af årets første brevkasse-spørgsmål :

“Jeg er en 28-årig kvinde, der bor alene og har et fuldtidsjob, som jeg elsker og brænder for. Jeg har siden jeg var 13 lidt af en spiseforstyrrelse. I perioder diagnosticeret som anoreksi, nogle gange atypisk bulimi og andre gange atypisk anoreksi.
Jeg har gode og nære relationer, som kender min historie, hvilket er fint. Det er straks anderledes, når det kommer til de relationer, der er kommet til sidenhen. Tænker du, at det er forkert af mig ikke at dele den del af min historie med dem?
Hvis jeg tog mig mod til at lettede lidt af sløret for min fortid, hvor det var naturligt, tror du så det ville ændre deres syn på mig? Hvordan kan man dele den slags, uden at det ændrer hele relationen og deres måde at se på én på efterfølgende?”

Læs mit svar her : http://www.sociale-rettigheder.dk/blog/brevkasse/