Hvordan er jeg blevet den jeg er?

Jeg levede med en massiv ubearbejdet sorg, ensomhed og angst indtil jeg var 23 år og fik taget hul på at tale om min barndom som var stærkt præget af alkoholisme og omsorgssvigt.  

Indtil da, var jeg meget umoden omkring følelser og selvkendskab, men til gengæld havde min svære opvækst lært mig at effektiv, ansvarlig, fleksibel og handlingsorienteret ud over det almindelige. Så jeg klarede mig virkelig godt på arbejdsmarkedet lige fra jeg gik ud af gymnasiet. 

Jeg startede mit arbejdsliv som redaktionssekretær og ungdomsskribent. Siden, har jeg arbejdet på og skrevet for en lang række magasiner. Jeg har holdt foredrag siden jeg var 22 år og havde min debut i forbindelse med en projektstilling på Institut For Fremtidsforskning. Jeg har læst først Film- og medievidenskab og siden pædagogik, som min interesse gik fra bredere formidling til formidling om trivsel og udvikling. Jeg har taget 3 coaching uddannelser og har en vifte af kurser og korte uddannelsesforløb indenfor kinesisk medicin og ayur-veda samt mindfulness-teknikker.

I dag arbejder jeg som foredragsholder, coach og forfatter og har foreløbigt udgivet to bøger på Gyldendal. Senest ”Hemmeligheder for Pige”.

Jeg har således èt ben i den mere klassisk, vestlige akademiske skole og èt i den holistiske alternative verden. Og kombinationen af de to passer mig rigtig godt. Jeg oplever at have brug for begge tilgange; en til at visualisere og skabe mit liv og en til rent faktisk at udføre det også på helt lavpraktisk dagligdagsniveau. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mig, henvendelser omkring mit arbejde eller måske input til min blog. 

/ Lotus.

Kontakt mig